Jdi na obsah Jdi na menu
 


ARCHI ATRICIO ROLSVI - PÁJA

 

 

Narozen : 10.4.2011 v 8.o5h jako první ve vrhu "A"

Porodní váha : 162g

Barva : červená

                                 

img_1293.jpg

Jak přibývám na váze......

Velký silný chlapák,největší z vrhu a s nejklidnější povahou...tedy pro zatím

 

 

14.dní

img_1469.jpg

img_1480.jpg

 

 

 21.dní                                                                  

Je stále největším klukem z vrhu a také největším peciválem.Moc se mu na nožičky nechce...asi ho nemohou unést,jak je těžký.Ale věřím,že to vše dožene a nakonec z něho bude velký diblík s dobrácký pohledem.    

img_1704.jpg

 

 

 28.dní

Z línějšího Arčíka se stal nejrychlejší brouček......metelí si to živě mezi sedmikráskami a přiběhne nejrychleji na přivolání.Prozatím mu moc nechutnaly granulky,ale už jim začíná také přicházet na chuť.Své sourozence stále okusuje a snaží se je dostat na záda.......

img_2011.jpg

 

 

                 35.dní              

Arčík je stále největším štěňátkem z vrhu s dobráckým pohledem.Bude mít o něco světlejší barvičku než sourozenci a o ždibíček delší čumáček. To právě uchvátilo jeho nové majitele.Má nejkontaktnější povahu a je to veliký rošťák a rváč.Na maminku vrčí a pere se s ní...samozřejmě v dobrém a ve hře.Bude bydlet za humny a já jsem tudíž velmi šťastná,že s ním budu moci být v kontaktu.

img_2130.jpg

      

 

       50.dní      

img_3164.jpg

                 

 

                52.dní                   

              chůze na vodítku                  

 

                                                               55.dní

Je 4.6. 2011 a nastává den odchodu Ričánka do nového domova.Bude bydlet v nedalekých Radvanovicích v rodině fajn lidí a okolo sebe bude mít početnou smečku.Jeho páni vlastní středního knírače,jejich dcera,která s nimi bydlí hned vedle,tři čivaváky a její manžel krátkosrstou kolii.Takže je u nich stále živo a veselo a Ričimu,který se ode dneška jmenuje Pája nebude vůbec smutno.Jeho páníci si pro něho přijeli po ránu a tak jako první přišel na svět,tak i první vyletěl z hnízdečka domova.......Z Páji se stal za těch 8 týdnů seběvědomý,přemýšlivý pes,který s radostí přiběhne na přivolání a je neobyčejně milé povahy.Svoji váhu za ten čas zdesetinásobil.....což je skvělé...má pěknou silnou kostru.

Již večer nám nový páník zaslal fotky z prvního dne v novém domově a udělal mi tím obrovskou radost.První noc v novém domově prožil Pája po boku paničky a páníka v jejich posteli mezi polštáři a byl prý velmi spokojený.A i já jsem spokojená,protože nabídka nových páníků na pravidelné návštěvy mi je velmi milá a tak budu moci sledovat jeho pokroky a pěkně si ho pomazlit.Přejeme mu všichni krásný život,spoustu psí zábavy a víc ani není třeba,protože to ostatní už má........

 

img_3349.jpg

img_3348.jpg

 

7.6.2011 Dnes mi přišel od pánů Páji velmi krásný email,ze kterého mám obrovskou radost :

 

"Pozdrav z Radvanovic,
uličník už umí víc než se nám mohlo zdát,čurá a kadí zásadně venku,jednou vyjímečně na plínku,nikoho a ničeho se nebojí-bouřky,vysavače,ostatních psích kolegů,kníračovi vlezl i do misky se žrádlem,dal si už taky pořádně do palice,když nedobrzdil,a nic-jede se dál.Už dostává i jiné menu,ke granulím je vlažnějží,ostatní do něho padá jak Němci do zákopů.Noci jsou trošku zajímavější,ale jedná se o čurání venku a to se nedá nic dělat.Ve čtvrtek ho jdeme seznámit s p.MVDr.Šebkem.A hlavně.........bude to paničky miláček.Takže samá radost."
 
 

............a také mi již podruhé poslali fotky....jsou prostě skvělí...moc dobře vědí,jak moc mi chlupáčci přirostli do srdíčka a jak nerada jsem se loučila...a tak se mi to alespoň snaží vynahradit zprávami a fotkami a mě je jasné,jak dobře se Pája má .

                                                       Jandovi moc Vám děkuji....

 

cerven-2011-2-005.jpg

cerven-2011-018.jpg

 

 

10.9.2011 Pájovi je dnes pět měsíců.Je z něho pěkně nohatý dorostenec se silnou kostrou a moc hezky se vybarvil do červena.Má velmi milou,veselou,vítací,nebojácnou povahu a celé nás málem ublízal,když jsme ho se Simčou přijeli navštívit. Je to prostě zlatíčko.Je hodně podobný mamince a hlavně její sestřičce Ally.

 

102_4010.jpg

 

 

12.1.2012  Přišli nám nové fotečky od páníků Páji s jeho kamarádem

 

005.jpg

 

010.jpg

 

dscf1351.jpg

 

10.4.2012 Pájovi je 1.ROK

 

paja-1.rok.jpg

paja-1.rok-2.jpg