Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

 

15.12.2008

                                         Vánoční přání

                obrázky a animace, gify a obrázky ke stažení, obrázky do mobilu, obrázky pro lide.cz
 

 

 

 

 13.12.2008

Jelikož je venku opravdu ošklivo nečekejte od nás nyní žádné velké novinky.Je zima a fouká silný vítr,takže jsme se rozhodli,že se začneme věnovat domácím pracem a tak pomůžeme paničce v předvánočním shonu.Nejlépe nám jde žehlení a pečení vánočního cukroví.

                                          Obrazek

 

 

 

 

 

 

Obrazek

 

 

 

 

15.11.2008

Klubová výstava Praha

 

Máme doma chovnou fenku.Na klubové výstavě s ohodnocením V2 jsme se s úspěchem zúčastnili také bonitace.Ascha se stala naší první chovnou fenkou.Více zde.

 

 

 

12.11.2008

V sobotu se chystáme do Prahy na klubovou výstavu a zároveň se zde pokusíme o bonitaci.Držte nám proto všichni palečky,abychom dopadli úspěšně.

 

11.10.2008

APLLE CUP II MLADÁ BOLESLAV

Tentokrát jsme vyrazili s Aschou sami dvě na závody do Mladé Boleslavy.Bylo z toho 3.místo v openu v kategorii začátečníků ze 23 startujících a 4.místo v rovince dokonce z 32.startujících.Baccardi se doma léčil z bronchitidy a Simonka byla na závodech s družstvem mladých hasičů.Pár fotek zde.

 

Obrazek

 

 

27.9.2008

NEOFICIÁLNÍ ZÁVODY PODZIMNÍ SEMILSKÁ BLECHA

Ke kamarádům do Semil jsme se opravdu moc těšili,protože atmosféra jarních závodů byla velmi domácí a nám se tam moc líbilo.Takže jsme vůbec neváhali a přijeli i na ty podzimní..A vyplatilo se nám to.Užili jsme si pěkný den plný sluníčka a společnost dobrých kamarádů.A Aschulka si odvezla třetí místo v kategorii štěňátek.Více zde,video tady a pár foteček tuhle.

 

 

Obrazek

 13.9.2008

NEOFICIÁLNÍ ZÁVODY NYMBURK

 

Baccardi se Simčou si vyběhli první místo v kategorii Small začátečníků.

Aschula se bohužel diskvalifikovala.

 Zde se můžete podívat na jejich běh. A zde foto.

Obrazek

31.8.2008

MVP MLADÁ BOLESLAV

Dnes jsme se zůčastnili Mezinárodní výstavy v Mladé Boleslavy.Ascha si na své druhé výstavě v kruhu vychodila  známku V3.Baccardi odpočíval v kleci a okukoval psí slečny.

 

 

 

 

23.8.2008 

O POHÁR PURINA PRO PLAN

Dnes běželi Baccardi a Simča svůj první oficiální závod.

Více zde.

Video zde.

Foto  naše zde a daleko hezčí fotečky Jardy tady.

 

 

 

18.8.2008 VYŠETŘENÍ PATELY U ASCHY

Dnes jsme navštívili MVDR.ČÁPA na pražské klinice pro malá zvířata za účelem vyšetření luxace pately.Vyšetření je třeba provést u smluvního veterináře s certifikátem pro toto vyšetření.A jelikož se nám vloni,kdy vyšetření podstoupil Baccardi, pan doktor a přístup ostatních zaměstnanců celé kliniky velmi líbil neváhali jsme a zajeli do Prahy podruhé tamtéž.

Vyšetření proběhlo v klidné a veselé atmosféře a výsledek nám udělal velikou radost.Aschulka má obě pately v naprostém pořádku tedy O/O

Další krok k uchovnění máme tedy za sebou.Budeme potřebovat ještě výstavu s výborným hodnocením a můžeme vymýšlet název chovatelské stanice a potom čekat na hárání a konečný výsledek.

Prozatím se ale budeme pilně věnovat tréninkům agility.V sobotu Baccardi poběží svůj první oficiální závod.Držte tedy Simče a Baccovi palce.

 

29.7.2008

VELKÝ OTOK DOPADL NAKONEC DOBŘE

Aschulku píchla vosa.Více zde.

 

 

27.7.2008

ZPROVOZNĚNA NOVÁ SEKCE VIDEA

Konečně jsem přišla na to,jak vkládat videa.Bohužel z tábora máme pouze nácvik zón s Alicí.Naše pokroky jsme nějak zapomněli zdokumentovat.Snad příště.

 

 

26.7.2008 

 PŘIŠEL NOVÝ KAMARÁD

Odněkud k nám přišel kocourek na kost vyhublý,ale s krásnou kresbou kožíšku a milým obličejem.A jelikož dostal najíst,rozhodl se u nás zůstat.Sice neustále mňouká a nejraději by se dostal do bytu,ale jinak je celkem fajn.Domluvili jsme se,že si ho necháme i přesto,že už tu s námi žije kocourek Mates.Tenhle dostal jméno Mourek-podle velkého M,které má na čele.Dostal tabletku na odčervení a bude ho čekat ještě očkování.Pokud se tedy nerozhodne změnit zase domov.Zatím to ale vypadá,že se mu u nás líbí,protože je tu stále plná mistička.

Obrazek

 

 

Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24.7.2008.

VÝLET DO ŠŤASTNÉ ZEMĚ

Jak jsme se měli se můžete podívat zde.

 

 

22.7.2008

DALŠÍ FOTKY A  VZPOMÍNKA NA TÁBOR

zde

Konečně i naše fotky z tábora.

 

21.7.2008

FOTKY  Z TÁBORA

Fotečky zatím u kamarádů z Nového světa.

 

20.7.2008

VÝSTAVA

Ascha má výstavní premiéru za sebou.V kruhu si vychodila ve třídě mladých  V2.

Napoprvé slušný výkon.

 

 19.7.2008

TÁBOR

Tak už jsme bohužel doma z tábora,uteklo to strašně rychle-ještě bychom zůstali minimálně alespoň týden,protože to bylo stráááášně bezvadný.Máme spoustu nových báječných kamarádů a poznali několik vyjímečných lidí.Jsme příjemně unavení a nyní budeme jen relaxovat.Povídání a fotky tedy později.Zítra má Aschulka velký den-první výstavu.Jedeme do Mladé Boleslavy.Držte nám všichni palečky.

 

 

11.7.2008

GRILOVAČKA

Na dnešek jsme  se všichni dohodli,že na cvičáku ogrilujeme uzenou kýtičku.Sešli jsme se téměř všichni a dorazili i hosté ze "sporťáků".Masíčko bylo vynikající a ještě jsme se díky Ondrovi úžasně nasmáli.Nevadila ani pořádná bouřka,která se strhla v průběhu večera.Pár foteček zde. 

 

 

 

7.7.2008

BALÍME

Pomalu začínáme balit na náš první agility tábor.Odjíždíme v neděli do Dvora Králové n.Lab. a už se moc těšíme.Poznáme spoustu nových kamarádů a snad se také něco přiučíme.Bude to čistě dámská jízda a jediný chlap v našem stanu bude Baccardi.Více po táboře.

 

 

5.7.2008

ZÁVODY

Zúčastnili jsme se závodu O Chlumeckou tlapku.

 

 

8.6.2008

KOUPÁNÍ

Dnes u nás proběhla velká hygiena.

  

 

18.5.2008

BRIGÁDA

Naše první brigáda na cvičáku

 

 

11.5.2008

ZÁVODY

Další agility den za námi.Strávili jsme ho na sluníčku v Opatovicích n.L.

 

 

10.5.2008

ZÁVODY

Zítra se chystáme na další závody.Tentokrát více od domova.Pojedeme do Opatovic n .L.Už se moc těšíme a zároveň jsme trochu nervózní.Baccy bude mít v běhu poprvé slalom,houpačku i kruh.Ale on to rozhodně zvládne.Počasí má také přát-snad až moc.Má být opravdu jasno s teplotami přímo letními.Dnes budeme jen odpočívat a večer už nebudeme moc jíst-ach jo....Takže zítra

 

 

 

19.4.2008

ZÁVODY

Zúčastnili jsme se závodu Snowbike show v Mladé Boleslavy.Opravdu to nebylo nejhorší.

 

 

6.4.2008

ZÁVODY

Dne 5.4.2008 jsme se zúčastnili závodu agility v Benešově u Semil  Semilská blecha a slavili první malý úspěch. 

 

 

Obrazek