Jdi na obsah Jdi na menu
 


BRIGÁDA NA CVIČÁKU

20. 5. 2008

Dne 18.5. 2008 jsme byli se Simčou a pejsanama na naší historicky první brigádičce na cvičáku.Sraz jsem měli na devátou hodinu.Jako členové ZKO Jičín musíme mít odpracovaných 20 brigádnických hodin ročně a jelikož už je půlka roku,tak to abychom už začali.

Od rána sice lilo jako z konve,ale byly jsme ujištěny,že akce proběhne.Pro jistotu jsme se vyzbrojili teplým čajem a na cestu si upekli zákuseček,aby se nám lépe pracovalo a nechyběla energie.

Příští týden zde budou probíhat závody ve sportovním výkonu psů "Pohár Prachovských skal",takže bylo třeba uklidit sociální zázemí a okolí klubovny a dále jsme měli v plánu ještě vylepšit naše agiliťácké překážky novým nátěrem.Třetina z nás se vrhla na oblíbený úklid dámských toalet a pánských mušlí,kde bylo potřeba použít voňavoučké savo,druhá třetina se jala úkolu vylepšit a zcela obnovit nástěnku a poslední třetina začala s nátěrem překážek.Nejlépe pojala pracovní nasazení naše Simča s heslem"můžu si k tomu i lehnout"Obrazek.

Ale to jenom na chvilku.Potom vzala do ruky koštátko a vymetala s Ivčou kotce pro psy.Skončili jsme v jednu hodinu a úklid byl patrný na první pohled.Sice celý den pršelo a chvilkama i lilo,ale nějakou práci jsme odvedli.Jenom pejsani si to moc neužili,protože byli v kotci a na trénink po brigádě nebylo opravdu počasí.Takže až příští týden.

 

Náhledy fotografií ze složky Brigáda