Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZLATÁ PŘEKÁŽKA

17. 4. 2010

17.-18.4.2010 HRADEC KRÁLOVÉ

Krásný slunečný víkend jsme celý zase "propejskovali"


V sobotu jsme vyrazili Martininým sharanobusem do Hradce Králové,kde se jako každoročně konala Zlatá překážka.Pro nás s Aschulí to byl první start na těchto závodech a i v letošním roce vůbec,takže jsme jeli spíše trénovat než pomýšlet na úspěch.Náš cíl jsme si spnili hned po ránu v openu,kdy jsme doběhli čistě a hlavně jsem si pamatovala bez problémů trať.Prostě se mi běželo dobře a především jistě.A to bylo vše co se tento víkend povedlo.Náš čas stačil "pouze" na 8.místo ze 49 startujících,ale před námi byli pouze pejsani s kategorie A2 a A3,takže pro nás byl tento běh vítězný.

 

Obrazek

Zkoušku A1 nám přišel postavit Petr Rybář a trať se mi také líbila,ale bohužel jsem brzo natočila ramena a udělala delší ruku do tunelu a Aschulka vlítla do druhé díry tunelu i přesto,že tu správnou měla u čumáčku zcela rovně,ale prostě jenom udělala,co jsem jí ukázala.Kdybych to chtěla,tak se nám to rozhodně nepovedlo.Takže DIS moje chyba.

 

Jumping jsme zapíchli hned na třetí překážce,kdy si Ascha usmyslela,že do boudy prostě nepůjde....problém z loňského roku,který jsem si myslela,že máme vyřešený a bohužel ne.Tentokráte tedy chyba jenom Aschy,která prostě boudu nemusí,protože je maličká a dá jí hodně práce se protlačit a navíc má jednou špatnou zkušenost,kdy za deště jí do čumáčku natekla vody z plachty při vylézání ven.

 

 

Obrazek


Druhou zkoušku A1 jsem nezkazila ani já a ani Ascha,ale nějaká paní hned za plůtkem parkuru u slalomu třískla židlí při skládání,Ascha se lekla a ze slalomu vyskočila,takže zdržení,oprava a odmítnutí.Potom jsem chtěla nahnat čas a utekla jí na áčku,takže skočila celou zónu-chyba.Bylo z toho 8.místo ze 16 v A1.Ale tentokrát jsme v tom byly obě nevinně a o to víc mě to mrzelo,protože by nám to mohlo možná dát na třetí místo.

 

Obrazek

Tyto tři běhy nám stavěla Jitka Novotná a její posuzování a tleskání každému běhu se mi moc líbilo.


A jelikož jsme v neděli neběželi,protože jsme jeli na speciální výstavu rotvajlerů do Chrudimy,chyběli nám běhy do nedělních součtů.I přesto to jsme se v součtech objevili na 10.místě z 15 Small v A1což považuju ne zas za tak špatný výsledek.......

Ale alespoň jsme se při zpáteční cestě z výstavy v neděli stavili na zbytek výpravy z našeho cvičáku podívat a stihli A3 zkoušky.

 

Byl to báječný víkend plný slunce,který bohužel skončil slzami ,ale to již v dalším článečku........

 

Fotky snad budeme mít u Mojmíra a video u Martiny.Oběma děkujeme již předem.

 

A také děkujeme celé naší početné výpravě z Jičína za bezva strávený pohodový den v jejich společnosti a Martině za roli šoféra.A všem umístěným na bedně ze srdce gratulujeme a vítězství přejeme a že PPP Jičín bylo hlášeno mnohokrát bylo super........

 

fotky od Mojmíra již tady a ještě jednou díky

 a také video od Martiny,které také moc díky za střih